Activitats paral·leles, Laboratori de Creació Audiovisual i Tallers

Laboratori de Creació Audiovisual

Laboratori creació audiovisual - Cerdanya Film Festival 2019

Enguany hem creat el primer Laboratori de creació audiovisual del Cerdanya Film Festival amb l’objectiu de dinamitzar i crear sinèrgies entre els propis participants i els projectes de cadascun d’ells per crear 8 curtmetratges entre el 5 i l’11 d’agost de 2019, coincidint amb la celebració de la 10a Edició del Festival. Busquem persones majors de 18 anys (o menors acompanyats) amb ganes de fer cinema, de diferents perfils i nivells i l’objectiu és, en set dies, organitzar-se per a realitzar els projectes de curtmetratge prèviament seleccionats, amb els recursos disponibles en cada moment. El laboratori de creació té per filosofia ser un lloc on es treballi amb esperit col·laboratiu i sense competició. Vol ser un espai d’experimentació i d’intercanvi entre gent que s’inicia en l’audiovisual i gent experimentada que es relacionin en base al que tenen per compartir i créixer professionalment junts. Aquest laboratori s’inspira lliurement en el moviment internacional Kino Kabaret.

S’obren dues convocatòries (amb 20 places cada una) i cada participant es pot inscriure només a una línia:

  • Perfil tècnic: operadors/es de càmera, sonidistes, muntadors/es, productors/es, etc.
  • Perfil artístic: interpretació, direcció, maquillatge, art, vestuari, música, etc.

El laboratori inclou l’estada i la manutenció en règim de mitja pensió (esmorzar i dinar inclosos) a Cal Caló de Cortariu (Bellver de Cerdanya), una casa de colònies en ple Parc Natural del Cadí-Moixeró.

El Cerdanya Film Festival subvenciona amb el seu pressupost part d’aquest cost i posa a disposició 25 places becades a 150€, per tal d’ajudar als joves cineastes a participar-hi, fins a exhaurir-les.

GRÀCIES PER PARTICIPAR A L’EDICIÓ 2019. INSCRIPCIÓ TANCADA.

Recorda!

Recorda que un cop fet el pagament, has d’omplir el formulari d’Inscripció de Google Forms segons la teva especialitat. Aniràs rebent novetats via correu electrònic sobre el Laboratori i la Convocatòria de projectes.

Museu Cerdà - Cerdanya Film Festival

Inscripció Taller Jove de rodatge Cerdanya Film Festival 2019

T’agradaria durant unes hores participar en el rodatge d’un curtmetratge? Al Cerdanya Film Festival tenim l’activitat ideal!

Coordinat pel cineasta César Candilejo (Polseres vermelles, Donación Anónima, El último movimiento…), crea una història ambientada a la Cerdanya i aprèn com convertir-la en una pel·lícula. El taller, eminentment pràctic, tindrà com a seu el Museu Cerdà de Puigcerdà i el resultat podrà veure’s a la Gala d’Entrega de Premis del Festival.

Inscriu-te i participa d’aquesta activitat única durant l’any a Cerdanya i introdueix-te al món del cinema.

El taller tindrà lloc el dia 8 d’agost, de 10-14 h i de 16-20 h, al Museu Cerdà de Puigcerdà.