Allotjament becat - Cerdanya Film Festival

CATALÀ

Campus de Cinema juvenil

Del 9 al 16 de juliol de 2022 a Bellver de Cerdanya

Vols passar un estiu de cinema? Participa al Campus de Cinema a Cerdanya! El primer campus de cinema per a joves nascuts entre l’any 2004 i l’any 2010 (12-17 anys). Obrim les inscripcions d’aquesta activitat pionera a casa nostra. Per a poder formar-ne part has de tenir en compte les següents qüestions:

Què inclou l’estada

L’estada inclou l’allotjament en règim de pensió completa (esmorzar, dinar i sopar) del 9 al 16 de juliol a Cal Caló de Cortariu (Bellver de Cerdanya), així com les activitats i dinàmiques que s’hi desenvoluparan. Els participants tindran accés als workshops audiovisuals que s’organitzaran en el marc del campus i a les activitats de lleure, naturalesa i aventura que complementen l’experiència. L’organització posarà a disposició dels participants tot el material necessari per a la producció audiovisual així com experts del sector que vehicularan les diferents iniciatives.

CASTELLANO

Campus de cine juvenil

Del 9 al 16 de julio de 2022 en Bellver de Cerdanya.

¿Quieres pasar un verano de cine? ¡Participa en el Campus de Cine de Cerdanya! El primer campus de cine para jóvenes nacidos entre los años 2004 y 2010 (12-17 años). Abrimos las inscripciones de esta actividad pionera.

¿Qué incluye la estancia?

El campus incluye el alojamiento en régimen de pensión completa (desayuno, comida, merienda y cena) del 9 al 16 de julio en Cal Caló de Cortariu (Bellver de Cerdanya), así como las actividades y dinámicas que se llevan a cabo. Los participantes tendrán acceso a los talleres audiovisuales que se organizan en el marco del campus y a las actividades de ocio, naturaleza y aventura que complementan la experiencia. La organización pondrá a disposición de los participantes todo el material necesario para la producción audiovisual así como a expertos del sector que liderarán las distintas iniciativas.

transfer

Inscripció Campus de Cinema 2022

590,00

1r Campus de Cinema de Cerdanya

Vols passar un estiu de cinema? Participa al Campus de Cinema a Cerdanya! El primer campus de cinema per a joves nascuts entre l'any 2004 i l'any 2010. Obrim les inscripcions d'aquesta activitat pionera a casa nostra. Normativa Legal. Els participants són els únics responsables dels seus actes i eximeixen a l’organització de qualsevol responsabilitat davant la transgressió de la legalitat vigent en la que puguin incórrer. En cas d’incompliment de la normativa interna de la casa o del campus, s’aplicaran els termes i condicions allà disposats. El Campus de Cinema està organitzat per l'Associació Aula Natura Cortariu en col·laboració amb el Cerdanya Film Festival. Mesures sanitàries. Durant l'activitat es s'observaran les mesures sanitàries vigents que correspongui ATENCIÓ! Si tens alguna situació mèdica i/o psicològica rellevant, contacta'ns abans de realitzar la inscripció via el formulari de contacte. Política de cancel·lació i desistiment: L'organització es reserva el dret a cancel·lar l'activitat i a retornar les inscripcions en cas de no assolir el quòrum mínim necessari per a realitzar-la. La no assistència no dona lloc al reemborsament de la quota d'inscripció. El període de desistiment és de 15 dies naturals des de la inscripció. Les despeses de gestió de la inscripció no són reemborsables.

Inscriu-te / Inscríbete

Si TENS UN D’AQUESTS PERFILS, CONTACTA’NS per gaudir d’un descompte.

Oferim descomptes per persones que compleixin algun dels següents requisits:

  • Repetidors, que ja hagin vingut a alguna de les anteriors edicions: -15%
  • Participants empadronats a algun municipi de Cerdanya: -15%
  • Que vinguin acompanyades. Si vens acompanyat d’un/a amic/ga: -10%
  • Germans, Famílies nombroses o monoparentals: -10%

Campus de cinema del Cerdanya Film Festival

Activitat organitzada per Aula Natura Cortariu en col·laboració amb el Cerdanya Film Festival i amb el suport del Parc Natural Cadí-Moixeró i la Generalitat de Catalunya.

Generalitat de Catalunya - Cerdanya Film Festival
Parc Natural del Cadí-Moixeró - Cerdanya Film Festival
Campus de cinema 1