8 dies per viure una experiència cinematogràfica de la mà del Cerdanya Film Festival i Cal Caló.

Aquest estiu, passa una setmana al campus juvenil de cinema, tecnologia i natura a la Cerdanya. Del 9 al 16 de juliol de 2022 atreveix-te a crear la peça que imagines al Campus de Cinema juvenil!

 

Impulsem un espai per a joves entre 12 i 17 anys interessats en el món del cinema amb esperit col·laborador de creació i experimentació audiovisual en múltiples formats i suports, l’ús de tecnologies i el lleure i les activitats d’estiu.

Durant el Campus de cinema juvenil viurem la creació d’una peça audiovisual des de:

·      Preproducció (guió, guió tècnic, assaig d’actors, etc). Creació d’idees, disseny dels personatges, escriptura dels guions i tècniques d’interpretació.

·      Producció (rodatge amb tecnologia professional de filmació, drons). Conèixer l’equip tècnic, els materials i les possibilitats que aquests brinden per tal de portar a bon port una producció audiovisual. Des de l’ús de mòbils a càmeres professionals, micròfons, girafes i drons.

·      Postproducció (muntatge, edició de color, banda sonora, edició de so, etc). Com donar coherència i ritme al material enregistrat, muntatge dels diferents plans i seqüències, edició del color, tria de la banda sonora i efectes. Subtitulat i crèdits.

I com que els dies d’estiu donen per molt, hem preparat tallers, activitats de lleure, aventura, piscina i la descoberta de l’entorn natural del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Viu una autèntica experiència de creació, promociona i fes créixer el cineasta, l’actor o actriu que portes dins. El Campus juvenil està pensat perquè trobis el rol que més t’agrada i que puguis aprendre els trucs de la professió de la mà de professionals del sector.

El Campus juvenil està dirigit pel Nil Sicart, l’equip de Cortariu Cadí i en César Candilejo (Polseres vermelles, Puzzle Love, Gran nord…). Un equip de monitors i professionals del sector s’encarregaran de què passis una setmana de cine!

Fes la teva inscripció al CAMPUS JUVENIL DE CINEMA  al web: cerdanyafilmfestival.cat/campus-cinema

César Candilejo - Cerdanya Film Festival

César Candilejo

Direcció del Campus juvenil de Cinema
Allotjament becat - Cerdanya Film Festival

Cal Caló Cortariu

Espai on es desenvolupa el campus

Apunta’t a la primera edició dels campaments de cinema per a Joves amb professionals del sector i moltes activitats de lleure i tecnologia a la natura!

Si t’apassiona el món audiovisual i tens entre 12 i 17 anys, t’esperem al Campus juvenil de Cinema del CFF, a la Cerdanya del 9 al 16 de juliol.

El Cerdanya Film Festival és un festival soci de Catalunya Film Festivals, Federación Pantalla i Costa Brava-Girona Festivals. És també certamen col·laborador amb l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España – Premios Goya i compta amb el segell de bones pràctiques de l’Asociación de la Industria del Cortometraje (AIC).

Compta amb el suport i finançament institucional del Ministerio de Cultura y Deportes del Gobierno de España – Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales (ICAA), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya – Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), el Departament d’Exteriors de la Generalitat de Catalunya – Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament, la Diputació de Girona, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i l’Ajuntament de Puigcerdà.

Segueix-nos a les xarxes socials:

INSTAGRAMwww.instagram.com/cerdanyafilmfest – @cerdanyafilmfest
FACEBOOKwww.facebook.com/cerdanyafilmfestival
TWITTERhttps://twitter.com/CERDANYAFilmF 
WEBwww.cerdanyafilmfestival.cat
PRESS KIT  – www.cerdanyafilmfestival.cat/descarregues

Back to list