L’11è Cerdanya Film Festival encara la seva recta final

Aquest cap de setmana clouen les projeccions del Cerdanya Film Festival 2020 a Puigcerdà i Bellver de Cerdanya amb una marató de curtmetratges i les activitats professionals.

Dissabte, 8 d’agost, tindrà lloc la cloenda de l’11a edició del Cerdanya Film Festival. Les projeccions es faran de manera simultània a les tres sales: a l’interior i als jardins del Museu Cerdà i a Cal Caló de Cortariu, a Bellver de Cerdanya, on el públic assistent votarà el premi del Públic d’aquesta edició.

Les projeccions de cap de setmana, amb un total de vint curtmetratges, es dividiran en quatre sessions: la primera a les 16h, la segona a les 18h, la tercera a les 19.30h i l’última, a les 21.30h. Enguany, tot seguint les mesures de seguretat necessàries en la lluita contra la covid-19, la votació del curt guanyador es farà online, a través del lloc web cerdanyafilmfestival.cat. S’habilitarà una pestanya especial per poder-ho fer únicament per l’estona designada a les votacions i es recordaran les instruccions al públic.

Entre els noms més coneguts de les projeccions participants d’aquest dissabte hi trobem les actrius Greta Fernández, Clara Segura, Carmen Machi, Ignatius Farray, Mercedes León, Olga Alamán, Cristina Iglesias, Paulina García, Miki Esparbé, Marta Millà o Laia Manzanares; i els directors Manel Cebrián, Alfonso Díaz, Ona Jané, Carlota Pereda, Antonio Lama, Álvaro Gago, Jordi Boquet, Javier Marco o Laura Rubirola.

La selecció que es mostrarà compta amb una nodrida representació de pel·lícules de producció catalana, com Gang, Ni oblit ni perdó, Conte trencat, Lea, Vera o Elements. També enguany s’ha inclòs a cada sessió un curtmetratge d’animació.

Malauradament, a causa de les restriccions per la Covid-19, aquesta edició no clourà amb la tradicional entrega de premis als guardonats i el còctel de cloenda, que altres anys va comptar amb la presència dels nominats i de les autoritats. En el seu lloc, el palmarès es farà públic l’endemà via online i en el marc de la trobada professional que tindrà lloc al paratge del Molí de Ger.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival soci de Catalunya Film Festivals i de Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport institucional i finançament de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Diputació de Girona, l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC), la Direcció General de Política Lingüística, la Diputació de Lleida, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i l’Ajuntament de Puigcerdà i està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission.

Back to list