El compte enrere pel Cerdanya Film Festival ha començat amb la venda d’entrades 2021

Els espectadors ja poden adquirir les entrades 2021 i els abonaments a la web

El proper 7 d’agost s’inaugura la 12ª edició del Cerdanya Film Festival que durarà fins al 15 d’agost i tindrà la seva seu oficial al Museu Cerdà de Puigcerdà. Les entrades per les 27 projeccions disponibles d’enguany ja es poden adquirir a la web, on també s’hi pot trobar informació i formularis d’inscripció per activitats paral·leles d’indústria com les jornades Links, o les bases del Laboratori de Creació Audiovisual, un espai de creativitat i convivència durant una setmana a una casa de colònies a Bellver de la Cerdanya dirigit a professionals i amateurs del cinema.

L’oferta de tiquets disponibles d’enguany inclou entrades individuals, tres tipus d’abonaments i reserves per a sessions gratuïtes.

  • TIQUETS INDIVIDUALS (3 euros): donen accés a les projeccions de Cinefília (llargmetratges de ficció), llargmetratges documentals, Curtmiratges, Nocturna, Curts documentals i Cloenda.
  • ABONAMENTS: complet (25 euros), amb accés total a les 27 projeccions; de 8 sessions (12 euros) i de 4 sessions (8 euros, exclòs Cloenda).
  • SESSIONS GRATUÏTES: inauguració (dissabte 7 d’agost a les 12:00) i les dues sessions infantils de curts d’animació (8 d’agost a les 12:00 i 10 d’agost a les 12:00). Cal reservar tiquet a la web.

Les entrades 2021 també estaran disponibles per comprar a taquilla abans de cada sessió durant la realització de l’esdeveniment del 7 al 14 d’agost al mateix Museu Cerdà (Carrer Higini de Rivera, 4. Puigcerdà, Girona).

Podeu consultar a la web tota la informació referent a horaris, venda d’entrades/abonaments, i formulari d’acreditacions.

Segueix-nos a les xarxes socials:

INSTAGRAMwww.instagram.com/cerdanyafilmfestival  – @cerdanyafilmfestival
FACEBOOKwww.facebook.com/cerdanyafilmfestival
TWITTERhttps://twitter.com/CERDANYAFF 
WEBwww.cerdanyafilmfestival.cat
PRESS KIT  – www.cerdanyafilmfestival.cat/descarregues

Back to list