ACTIVITATS DEL CERDANYA FILM FESTIVAL ADREÇADES A PROFESSIONALS

INDÚSTRIA

Les activitats d’Indústria del Cerdanya Film Festival van adreçades principalment al sector audiovisual del Pirineu (Espanya, França i Andorra), des de Catalunya fins a Euskadi, i als professionals que ens visiten amb motiu de les projeccions.

La creixent despoblació del territori ha comportat la necessitat de generar indústries de valor afegit que complementin el model turístic de les nostres contrades. El compromís en aquest sentit del Cerdanya Film Festival és la creació de diferents espais de comunicació i trobada del sector que permetin facilitar el diàleg entre els diferents col·lectius professionals. Volem generar sinèrgies per consolidar l’audiovisual al territori pirinenc des de la consciència social, la sostenibilitat, una perspectiva positiva del canvi, la inclusivitat i la col·laboració transfronterera.

Volem donar a conèixer el talent dels creadors pirinencs en connexió directa amb la xarxa de finançament i suport professional i d’indústria del territori i de les regions limítrofes, com a porta d’entrada a la internacionalització de noves produccions pirinenques, per tal de desenvolupar continguts audiovisuals viables i de qualsevol format.

El Meeting Transfronterer del Cerdanya Film Festival serà la plataforma per a la indústria audiovisual que contribueixi a la trobada i coneixença dels diferents actors en ares del desenvolupament del sector audiovisual amb nous projectes cinematogràfics de qualitat, incentivi les coproduccions minoritàries transfrontereres i augmenti el radi d’acció de les propostes més enllà de les fronteres nacionals respectives de la indústria.

Cerdanya Film Festival - Links - Mentoring - Pitching
Indústria 1
Convocatòria oberta
Els projectes seleccionats a Links podran presentar la seva proposta a través d’un Pitching a productors i productores nacionals i internacionals, i altres membres de la indústria audiovisual. 

Consulteu les bases de participació tant de creadors com d’empreses productores audiovisuals i els avantatges que us ofereix aquesta activitat professional i d’indústria del Cerdanya Film Festival.

Convocatòria oberta
Del 7 al 13 d’Agost de 2022 a la Cerdanya.

Per a joves professionals d’entre 18-40 anys, amb perfils de: Producció, Direcció de fotografia, Operador de càmera, So, Muntatge, Edició de Color i Edició de So; Direcció, Interpretació (Actrius i Actors), Música, Maquillatge, Vestuari i Art.

L’espai de Creació Audiovisual, indústria, networking i experimentació del Cerdanya Film Festival.

Indústria 2
Indústria 1
LAB-PRO Residència és un nou laboratori de creació audiovisual per a professionals consolidats de la indústria audiovisual.

Creació, experimentació i treball dels projectes propis. Formacions i networking. Properament més informació.

El Programa professional i d'Indústria del Cerdanya Film Festival, compta amb el suport i la col·laboració de: