Inscripcions obertes al Laboratori de Creació Audiovisual 2021

Vine a crear cinema i a fer networking durant una setmana al Laboratori de Creació Audiovisual del Cerdanya Film Festival 2021. Del 23 al 29 d’Agost de 2021 a Cal Caló de Cortariu (Bellver de Cerdanya).

El Laboratori està destinat a persones d’entre 18-40 anys, amb perfils de: Producció, Direcció de fotografia, Operador de càmera, So, Muntatge, Edició de Color i Edició de So; Direcció, Interpretació (Actrius i Actors), Música, Maquillatge, Vestuari i Art.

El laboratori està obert tant a gent amb experiència en la creació audiovisual com a gent que s’inicia.  Cada participant portarà material amb el qual es realitzaran les peces audiovisuals, per tant, és necessari per al desenvolupament de l’activitat.

Inscriu-te

Inscriu-te directament des de la web, però si TENS UN D’AQUESTS PERFILS, CONTACTA’NS! Podràs optar a un descompte!

Oferim descomptes per persones que:

  • Repetidors, que ja hagin vingut a alguna de les anteriors edicions: -15%
  • Que vinguin acompanyades. Si véns acompanyat d’un/a amic/ga: -10%
  • Família nombrosa: -10%
  • Família monoparental: -10%
  • Alumne de FX Animation: 225€ preu únic
  • Repetidor/a més algú nou: -15%
  • Alumne FX Animation (225€) més algú altre: -15% en l’acompanyant
Filosofia i valors

Espai amb esperit col·laborador i no competitiu, d’experimentació i d’intercanvi entre gent que s’inicia en l’audiovisual i gent experimentada. Aquest laboratori s’inspira lliurement en el moviment Kino Kabaret (moviment nascut al 1999 a Canadà que promou la creació lliure d’una peça audiovisual).

Promovem la creació de peces audiovisuals a través de la cooperació i l’esperit de grup. Per tant, també fomentem la creació audiovisual sense barreres socioeconòmiques, facilitant l’accés a l’experiència a un preu assequible per a tots i amb descomptes inclusius.

Què inclou l’estada

L’estada inclou l’allotjament en règim de pensió completa (esmorzar, dinar i sopar) del 23 al 29 d’agost a Cal Caló de Cortariu (Bellver de Cerdanya), així com les activitats que s’hi  desenvoluparan. Caldrà portar (a part de la vostre roba personal): mascareta (per quan sortim del recinte), llençol de sota, coixinera, sac de dormir (o similar), tovallola i estris de neteja personal, banyador, protector solar, roba abrigada (a les nits baixa la temperatura), roba còmode i calçat adient (recordeu que esteu a 1300m.).

S’observaran totes les mesures de seguretat pertinents vigents dictades pel PROCICAT.

Back to list