LINKS és un espai de networking professional que té l’objectiu d’apropar projectes de creadors emergents a la indústria cinematogràfica nacional.

El programa Links està orientat a joves productors i cineastes, així com a productores amb llarg recorregut professional que vulguin descobrir nous talents i apadrinar projectes i creadors novells.

Les sessions de pitching tindran lloc dins el marc del Cerdanya Film Festival, a Puigcerdà, els dies 13 i 14 d’agost de 2021 al matí.

Inscripcions obertes fins al 30 de juliol.

El Cerdanya Film Festival obre convocatòria d’inscripcions per a LINKS, trobada anual entre joves cineastes i productors audiovisuals. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 13 i 14 d’agost de 2021 a Puigcerdà, coincidint amb la celebració de la 12a edició del certamen.

LINKS té com a objectius:

  • Crear una xarxa professional entre autors i productors per intentar incorporar les peces seleccionades a la indústria.
  • Difondre i fer visible la figura del productor al mon audiovisual.
  • Funcionar com altaveu per les noves veus del sector.
  • Oferir un programa de consulta i mentoring a nous cineastes per impulsar la indústria cinematogràfica nacional.
  • Cercar suports per al finançament i la distribució de projectes.
  • Oferir un espai de col·laboració en un festival de referència en el seu àmbit, membre de Catalunya Film Festivals i col·laborador amb els Premis Goya de l’Academia del Cine Español.

 

PITCHING – CONTEST

LINKS és una activitat enfocada a guionistes, directors i joves productors que tinguin una idea audiovisual en desenvolupament i busquin una productora que els assessori i ajudi a tirar endavant el projecte.

L’edició d’enguany va destinada a projectes de ficció, animació i documental, ja sigui format llargmetratge, curtmetratge, sèrie o producció transmèdia.

Un jurat format per 6 professionals de la indústria (3 dones i 3 homes), coordinats pel director de festival Jordi Forcada, seleccionaran 5 projectes finalistes a cada categoria del total de propostes rebudes. Els seleccionats podran presentar el seu projecte a través d’un pitch de 15 minuts davant d’agents productors i optaran també a un torn obert de preguntes de 15 minuts més.

Cada projecte tindrà dret, a més, a un espai dins el Mercat del Cerdanya Film Festival per a presentar la seva proposta al públic assistent al certamen.

 

MENTORING – MARKET

LINKS busca empreses productores de cinema, televisió, transmèdia, crossmedia i multiplataforma que vulguin ajudar a produir, tutelar i connectar projectes amb la indústria.

La convocatòria per a professionals inclou a membres de la PAC (Productors Audiovisuals de Catalunya), Dones Visuals i Film Market Hub, així com a productors novells o sèniors que s’hi inscriguin per la seva banda i acreditin experiència i trajectòria al sector.

Les empreses productores i mentores tindran presència física al certamen, difusió de la seva activitat i menció als canals de comunicació del festival, així com acreditació gratuïta per accedir a les projeccions del Cerdanya Film Festival.

LINKS és possible gràcies a la col·laboració de PAC (Productors Audiovisuals de Catalunya), Dones Visuals i Film Market Hub.

 

Segueix-nos a les xarxes socials:

INSTAGRAMwww.instagram.com/cerdanyafilmfestival  – @cerdanyafilmfestival
FACEBOOKwww.facebook.com/cerdanyafilmfestival
TWITTERhttps://twitter.com/CERDANYAFF 
WEBwww.cerdanyafilmfestival.cat
PRESS KIT  – www.cerdanyafilmfestival.cat/descarregues

Back to list