Laboratori de creació 1
CATALÀ

Laboratori de Creació Audiovisual

Del 23 al 29 d’Agost de 2021 a la Cerdanya

Per persones d’entre 18-40 anys, amb perfils de: Producció, Direcció de fotografia, Operador de càmera, So, Muntatge, Edició de Color i Edició de So; Direcció, Interpretació (Actrius i Actors), Música, Maquillatge, Vestuari i Art.

El laboratori està obert tant a gent amb experiència en la creació audiovisual com a gent que s’inicia.  Cada participant portarà material amb el qual es realitzaran les peces audiovisuals, per tant, és necessari per al desenvolupament de l’activitat.

CASTELLANO

Laboratorio de Creación Audiovisual

Del 23 al 29 de Agost de 2021 en la Cerdaña.

Para personas de entre 18-40 años, con perfiles de: Producción, Dirección de fotografía, Operador de cámara, Sonido, Montaje, Edición de Color y Edición de Sonido; Dirección, Interpretación (Actrices y Actores), Música, Maquillaje, Vestuario y Arte.

El laboratorio está abierto tanto a gente con experiencia en la creación audiovisual como gente que se inicia. Cada participante llevará material con el cual se realizarán las piezas audiovisuales, por lo tanto, es necesario para el desarrollo de la actividad.

Laboratori de creació 2

Inscripció Laboratori de Creació Audiovisual

270,00
Un any més s'obren les inscripcions per al 3r Laboratori de Creació Audiovisual del Cerdanya Film Festival. Per a poder formar-ne part has de tenir en compte les següents qüestions: Què inclou l’estada L’estada inclou l’allotjament en règim de pensió completa (esmorzar, dinar i sopar) del 23 al 29 d’agost a Cal Caló de Cortariu (Bellver de Cerdanya), així com les activitats que s’hi desenvoluparan. Normativa Legal Els participants són els únics responsables dels seus actes i eximeixen a l’organització de qualsevol responsabilitat davant la transgressió de la legalitat vigent en la que puguin incórrer. En cas d’incompliment de la normativa interna de la casa o del laboratori, s’aplicaran els termes i condicions allà disposats. Els participants tindran l’autoria de les obres, el Laboratori de Creació actuarà com a productor executiu dels films i conservarà els drets d’exhibició, establint un acord de distribució amb cada equip. L’organització facilitarà el registre i organitzarà un “Pitching” amb distribuïdores de curtmetratges, per oferir una distribució professional pels projectes resultants. És obligació dels participants estar en contacte i comunicació constant amb el Laboratori i respectar aquest acord, fins i tot quan es transformi el contingut de les peces. En qualsevol cas, és obligatori que en totes les peces s’inclogui la cortineta del Laboratori de Creació i del Cerdanya Film Festival d’aquella edició, així com els crèdits que l’organització cregui oportuns. Mesures Covid-19 Realitzarem Test d'antígens a tots els participants i monitors, abans d'entrar al recinte del Laboratori. La persona que dongui positiu haurà de marxar i no participar a l'activitat. La seva plaça quedarà guardada per l'any que ve.   Durant l'activitat s'utilitzaran mascaretes, gel i les mesures higièniques corresponents.  ATENCIÓ! Si tens alguna situació médica i/o psicológica important, contacta'ns abans de realitzar la inscripció al: laboratori@cerdanyafilmfestival.cat

Inscriu-te / Inscríbete

Inscriu-te directament des de la web, però si TENS UN D’AQUESTS PERFILS, CONTACTA’NS! Podràs optar a un descompte!

Oferim descomptes per persones que:

  • Repetidors, que ja hagin vingut a alguna de les anteriors edicions: -15%
  • Que vinguin acompanyades. Si véns acompanyat d’un/a amic/ga: -10%
  • Família nombrosa: -10%
  • Família monoparental: -10%
  • Alumne de qualsevol escola de cinema: -10%
  • Alumne de FX Animation: 225€ preu únic
  • Repetidor/a més algú nou: -15%
  • Alumne FX Animation (225€) més algú altre: -15% en l’acompanyant

Mostra de projectes

Demoreel dels curtmetratges filmats l'any passat

Durant l’edició del 2020 del Laboratori de creació audiovisual dins del marc del Cerdanya Film Festival es van rodar un total de 4 curtmetratges, amb un equip humà de 30 persones, que van desenvolupar tasques de producció, edició i muntatge.