Laboratori de creació 1

CATALÀ

Laboratori de Creació Audiovisual

Del 7 al 13 d’Agost de 2022 a la Cerdanya

Per persones d’entre 18-40 anys, amb perfils de: Producció, Direcció de fotografia, Operador de càmera, So, Muntatge, Edició de Color i Edició de So; Direcció, Interpretació (Actrius i Actors), Música, Maquillatge, Vestuari i Art.

El laboratori està obert tant a gent amb experiència en la creació audiovisual com a gent que vol experimentar altres mirades o habilitats en el marc de l’activitat.  El Laboratori aportarà un material mínim de rodatge i contindrà workshops de llenguatge audiovisual, so, guió i interpretació davant de càmera.

El Laboratori compta amb el suport del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

CASTELLANO

Laboratorio de Creación Audiovisual

Del 7 al 13 de Agosto de 2022 en la Cerdaña.

Para personas de entre 18-40 años, con perfiles de: Producción, Dirección de fotografía, Operador de cámara, Sonido, Montaje, Edición de Color y Edición de Sonido; Dirección, Interpretación (Actrices y Actores), Música, Maquillaje, Vestuario y Arte.

El laboratorio está abierto tanto a gente con experiencia en la creación audiovisual como gente que quiere experimentar otras miradas o habilidades en el marco de la actividad. El Laboratorio aportará un material mínimo de rodaje y contendrá workshops de lenguaje audiovisual, sonido, guion e interpretación delante de la cámara.

Laboratori de creació 2
El Laboratorio de Creación Audiovisual tiene un coste de 390€ por persona, impuestos incluidos. El Festival becará parte del coste si se cumplen algunas de las siguientes condiciones:

  • Repetidores, que ya hayan venido a alguna de las anteriores ediciones: -15%
  • Repetidor/a más alguien nuevo: -15%
  • Que vengan acompañados. Si vienes acompañado de un amigo/a: -10%
  • Alumno de cualquier escuela de cine: -10%

Workshops

César Candilejo - Cerdanya Film Festival

César Candilejo

Llenguatge audiovisual
Actor, director i realitzador cinematogràfic, la seva dilatada trajectòria inclou diversos llargmetratges i sèries de ficció de TV3. També ha participat com a actor en nombroses produccions del Gran Teatre del Liceu.
Jofre Llivina - Cerdanya Film Festival

Jofre Llivina

So
Format com a tècnic de so FP2, és tècnic internacional de Pro Tools. Ha treballat com a sonidista amb directors com JA Bayona, Maria Ripoll, Gracia Querejeta, David Trueba, Fernando Trueba o Woody Allen i a sèries internacionals com Joc de Trons.
Marta Vazgo - Cerdanya Film Festival

Marta Vazgo

Continguts transmèdia
Actriu, directora i productora de la sèrie transmèdia “Chicos, la serie”, pionera en aquest àmbit a Espanya. Guanyadora del Hack MAFIZ 2022, també ha participat en sèries de televisió com “Mar de plástico” o “Amar es para siempre”.
Sofía Squittieri - Cerdanya Film Festival

Sofía Squittieri

Continguts transmèdia
Actriu, guionista i coordinadora de continguts a Balance Media Entertainment. També és la creadora de la websèrie “Crónicas de una actriz superviviente” sota el segell d’Adrenaline Productions amb el qual produeix el seu propi contingut.
Salvador Bernabé - Cerdanya Film Festival

Salvador Bernabé

Guió
Historiador de l’art, és professor de Guió i Cinema espanyol contemporani a la Universitat Pompeu Fabra i d’Història del Cinema a ESDI.

Mostra de projectes

Demoreel dels curtmetratges filmats l'any passat

Laboratori de Creació Audiovisual del Cerdanya Film Festival

Amb el suport del Parc Natural Cadí-Moixeró, Aula Natura Cortariu i la Generalitat de Catalunya.

Generalitat de Catalunya - Cerdanya Film Festival
Parc Natural del Cadí-Moixeró - Cerdanya Film Festival
197x197aulanatura