Laboratori de creació 1

CATALÀ

Laboratori de Creació Audiovisual

Del 7 al 13 d’Agost de 2022 a la Cerdanya

Per persones d’entre 18-40 anys, amb perfils de: Producció, Direcció de fotografia, Operador de càmera, So, Muntatge, Edició de Color i Edició de So; Direcció, Interpretació (Actrius i Actors), Música, Maquillatge, Vestuari i Art.

El laboratori està obert tant a gent amb experiència en la creació audiovisual com a gent que vol experimentar altres mirades o habilitats en el marc de l’activitat.  El Laboratori aportarà un material mínim de rodatge i contindrà workshops de llenguatge audiovisual, so, guió i interpretació davant de càmera.

El Laboratori compta amb el suport del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

CASTELLANO

Laboratorio de Creación Audiovisual

Del 7 al 13 de Agosto de 2022 en la Cerdaña.

Para personas de entre 18-40 años, con perfiles de: Producción, Dirección de fotografía, Operador de cámara, Sonido, Montaje, Edición de Color y Edición de Sonido; Dirección, Interpretación (Actrices y Actores), Música, Maquillaje, Vestuario y Arte.

El laboratorio está abierto tanto a gente con experiencia en la creación audiovisual como gente que quiere experimentar otras miradas o habilidades en el marco de la actividad. El Laboratorio aportará un material mínimo de rodaje y contendrá workshops de lenguaje audiovisual, sonido, guion e interpretación delante de la cámara.

Laboratori de creació 2

Inscripció Laboratori de Creació Audiovisual

390,00
Un any més s'obren les inscripcions per al 4t Laboratori de Creació Audiovisual del Cerdanya Film Festival. Per a poder formar-ne part has de tenir en compte les següents qüestions: Què inclou l’estada L’estada inclou l’allotjament en règim de pensió completa (esmorzar, dinar i sopar) del 7 al 13 d’agost a Cal Caló de Cortariu (Bellver de Cerdanya), així com les activitats i dinàmiques que s’hi desenvoluparan. Les participants tindran accés als workshops que s'organitzaran en el marc del laboratori, a una mentoria personalitzada per part de l'organització, l'entrada gratuïta a totes les projeccions del Cerdanya Film Festival i accés PRO a les activitats d'indústria i pitching. Normativa Legal Els participants són els únics responsables dels seus actes i eximeixen a l’organització de qualsevol responsabilitat davant la transgressió de la legalitat vigent en la que puguin incórrer. En cas d’incompliment de la normativa interna de la casa o del laboratori, s’aplicaran els termes i condicions allà disposats. Els participants tindran l’autoria de les obres, el Laboratori de Creació actuarà com a productor executiu dels films i conservarà els drets d’exhibició, establint un acord de distribució amb cada equip. L’organització facilitarà el registre i organitzarà un “Pitching” amb distribuïdores de curtmetratges, per oferir una distribució professional pels projectes resultants. És obligació dels participants estar en contacte i comunicació constant amb el Laboratori i respectar aquest acord, fins i tot quan es transformi el contingut de les peces. En qualsevol cas, és obligatori que en totes les peces s’inclogui la cortineta del Laboratori de Creació i del Cerdanya Film Festival d’aquella edició, així com els crèdits que l’organització cregui oportuns. Mesures sanitàries Durant l'activitat es s'observaran les mesures sanitàries vigents que correspongui ATENCIÓ! Si tens alguna situació mèdica i/o psicològica rellevant, contacta'ns abans de realitzar la inscripció via el formulari de contacte.   Política de cancel·lació i desistiment: L'organització es reserva el dret a cancel·lar l'activitat i a retornar les inscripcions en cas de no assolir el quòrum mínim necessari per a la realització de l'activitat. La no assistència no dona lloc al reemborsament de la quota d'inscripció. El període de desistiment és de 15 dies naturals des de la inscripció. Les despeses de gestió de la inscripció no són reemborsables.

Inscriu-te / Inscríbete

Si TENS UN D’AQUESTS PERFILS, CONTACTA’NS per gaudir d’un descompte.

Oferim descomptes per persones que compleixin algun dels següents requisits:

  • Repetidors, que ja hagin vingut a alguna de les anteriors edicions: -15%
  • Repetidor/a més algú nou: -15%
  • Que vinguin acompanyades. Si vens acompanyat d’un/a amic/ga: -10%
  • Alumne de qualsevol escola de cinema: -10%

Mostra de projectes

Demoreel dels curtmetratges filmats l'any passat

Laboratori de Creació Audiovisual del Cerdanya Film Festival

Amb el suport del Parc Natural Cadí-Moixeró, Aula Natura Cortariu i la Generalitat de Catalunya.

Generalitat de Catalunya - Cerdanya Film Festival
Parc Natural del Cadí-Moixeró - Cerdanya Film Festival
197x197aulanatura