El 4t Laboratori de Creació Audiovisual del Cerdanya Film Festival comptarà amb workshops especialitzats.

Els tallers del Laboratori de Creació Audiovisual formaran els participants sobre guió, llenguatge audiovisual, disseny i captura de so, interpretació i formats transmèdia.

El Cerdanya Film Festival presenta una nova edició -la quarta consecutiva- del Laboratori de Creació Audiovisual, una incubadora de projectes i espai d’experimentació artística de les diferents disciplines de l’audiovisual amb seu a Bellver de Cerdanya i que enguany compta amb el suport del Parc Natural del Cadí-Moixeró i del programa Acció>Cinema de l’Agència per a la Cooperació i el Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

El format, de 7 dies de durada entre el 7 i el 13 d’agost, incorpora per primera vegada una fase híbrida -prèvia i posterior- i 5 formacions específiques amb professionals sènior del sector, que ajudaran els participants a desenvolupar els seus projectes personals i a idear projectes transversals del laboratori des d’un altre prisma creatiu.

Aquesta activitat, que es durà a terme de manera paral·lela a l’última setmana de projeccions del festival, esdevé un espai d’aprenentatge i intercanvi de coneixements i habilitats entre els participants, fent networking i treballant en projectes compartits multidisciplinars que veuran la llum al final de l’activitat.

Des de diferents procedències (de Catalunya, Espanya i altres països europeus), els participants introduiran temes com l’educació per al desenvolupament, el dret a un medi ambient saludable, la vida lliure de violències i els drets sexuals i reproductius dins dels seus rodatges, amb l’objectiu de transformar la societat des de la cultura.

El procés de preinscripció i selecció dels darrers participants romandrà obert durant tot el mes de juliol tot i que ja gairebé s’han exhaurit les places ofertades.

César Candilejo - Cerdanya Film Festival

César Candilejo

Llenguatge audiovisual
Carmen Flores - Cerdanya Film Festival

Carmen Flores

Interpretació
Jofre Llivina - Cerdanya Film Festival

Jofre Llivina

Disseny i captura de so
Salvador Bernabé - Cerdanya Film Festival

Salvador Bernabé

Guió
Marta Vazgo - Cerdanya Film Festival

Marta Vazgo

Continguts transmèdia
Sofía Squittieri - Cerdanya Film Festival

Sofía Squittieri

Continguts transmèdia

Els mentors d’aquesta edició són:

  • Carmen Flores (actriu guanyadora d’una Biznaga al Festival de Màlaga, ha treballat a diverses pel·lícules de Pedro Almodóvar i a sèries de televisió com La que se avecina, Señoras del Hampa i la Reina del sur)
  • Jofre Llivina (Format com a tècnic de so FP2, és tècnic internacional de Pro Tools. Ha treballat com a sonidista amb directors com JA Bayona, Maria Ripoll, Gracia Querejeta, David Trueba, Fernando Trueba o Woody Allen i a sèries internacionals com Joc de Trons. Ha estat cap de so en 13 pel·lícules)
  • Salvador Bernabé (Historiador de l’art, és professor de Guió i Cinema espanyol contemporani a la Universitat Pompeu Fabra i d’Història del Cinema a ESDI)
  • Marta Vazgo (Actriu i productora de la sèrie per xarxes socials “Chicos, la serie”)
  • Sofía Squittieri (Actriu i productora de cinema)
  • César Candilejo (Actor, director i realitzador cinematogràfic, la seva dilatada trajectòria inclou diversos llargmetratges i sèries de ficció de TV3. També ha participat com a actor en nombroses produccions del Gran Teatre del Liceu)

El Cerdanya Film Festival és un festival soci de Catalunya Film Festivals, Federación Pantalla i Costa Brava-Girona Festivals. És també certamen col·laborador amb l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España – Premios Goya i compta amb el segell de bones pràctiques de l’Asociación de la Industria del Cortometraje (AIC).

Compta amb el suport i finançament institucional del Ministerio de Cultura y Deportes del Gobierno de España – Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales (ICAA), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya – Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), el Departament d’Exteriors de la Generalitat de Catalunya – Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament, la Diputació de Girona, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i l’Ajuntament de Puigcerdà.

Segueix-nos a les xarxes socials:

INSTAGRAMwww.instagram.com/cerdanyafilmfest – @cerdanyafilmfest
FACEBOOKwww.facebook.com/cerdanyafilmfestival
TWITTERhttps://twitter.com/CERDANYAFilmF 
WEBwww.cerdanyafilmfestival.cat
PRESS KIT  – www.cerdanyafilmfestival.cat/descarregues

Back to list