Cerdanya Film Festival apropa projectes de creadors emergents a la indústria cinematogràfica nacional amb LINKS.

La segona edició de Links – Concurs de projectes selecciona 5 projectes de curtmetratges, llargmetratges, documentals i sèries i projectes transmèdia.

El Museu Cerdà de Puigcerdà acollirà el proper dia 5 d’agost l’espai de networking professional per a projectes audiovisuals en fase de preproducció i producció del Cerdanya Film Festival, amb l’objectiu d’apropar projectes de creadors emergents a la indústria cinematogràfica nacional i internacional. L’activitat es fa de la mà de Productors Audiovisuals de Catalunya i comptarà amb la presència de destacats productors i professionals entre el grup de mentors de l’activitat.

La vocació de les activitats proposades a Links 2022 es impulsar el desenvolupament embrionari de projectes de l’àmbit de la Comunitat de Treball dels Pirineus (Espanya – Andorra – França) i de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània (Catalunya – Occitània – Illes Balears) i millorar les seves oportunitats de produir-se aprofitant les sinèrgies que es creen a l’esdeveniment i les diferents activitats formatives, de creació i experimentació audiovisual i meetings que s’organitzen La convocatòria va destinada a projectes de ficció, animació o documental, tant llargmetratges, com curtmetratges, sèries i productors transmèdia.

El procés d’inscripció està obert fins el 10 de Juliol i hi poden participar tant creadors de projectes, guionistes, directores i directors; i productors i productores júnior (amb menys de 5 anys des de la seva constitució com a societat), que tinguin un projecte en desenvolupament i busquin productora sènior per rodar i produir el projecte, com productores audiovisuals (amb més de 5 anys des de la seva constitució), empreses constituïdes de cinema, televisió, transmèdia, crossmèdia, multiplataforma i productors i productores sènior que, a títol individual, vulguin ajudar els projectes a contactar amb la indústria, produir-los o tutoritzar-los.

Els projectes es presentaran presencialment en una jornada de Pitching a l’agost

Els projectes seleccionats es presentaran davant dels mentors i les productores audiovisuals a Puigcerdà, dins de la programació del CFF, el dia 5 d’agost de 2022, de 10h a 14h. La jornada continuarà amb trobades 1 to 1 i en focus group.

A la tarda hi ha programada una formació sobre formats transmèdia i el cas d’èxit “Chicos. La serie”, amb Marta Vazgo, per a tots els projectes presentats. També una presentació de les línies de subvencions de l’ICEC per part dels tècnics responsables i mentories personalitzades pels projectes.

Les bases de participació tant de creadors com d’empreses productores audiovisuals i els avantatges que us ofereix aquesta jornada professional del Cerdanya Film Festival es poden consultar al web https://cerdanyafilmfestival.cat/links/

El Cerdanya Film Festival és un festival soci de Catalunya Film Festivals, Federación Pantalla i Costa Brava-Girona Festivals. És també certamen col·laborador amb l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España – Premios Goya i compta amb el segell de bones pràctiques de l’Asociación de la Industria del Cortometraje (AIC).

Compta amb el suport i finançament institucional del Ministerio de Cultura y Deportes del Gobierno de España – Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales (ICAA), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya – Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), el Departament d’Exteriors de la Generalitat de Catalunya – Agència Catalana de Cooperació per al Desenvolupament, la Diputació de Girona, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i l’Ajuntament de Puigcerdà.

Segueix-nos a les xarxes socials:

INSTAGRAMwww.instagram.com/cerdanyafilmfest – @cerdanyafilmfest
FACEBOOKwww.facebook.com/cerdanyafilmfestival
TWITTERhttps://twitter.com/CERDANYAFilmF 
WEBwww.cerdanyafilmfestival.cat
PRESS KIT  – www.cerdanyafilmfestival.cat/descarregues

Back to list