MENTORING - PITCHING - MARKET - CONTEST

LINKS - CONCURS DE PROJECTES

Apropem projectes de creadors emergents a la indústria cinematogràfica nacional. Consulta les bases i fes la teva inscripció.

Concurs de projectes

Els projectes seleccionats a Links podran presentar la seva proposta a través d’un Pitching a productors i productores nacionals. Així mateix, l’organització habilitarà un espai totalment gratuït i sense cost pels projectes per tal que aquests puguin mostrar el projecte al públic assistent al Cerdanya Film Festival i recaptar, si així ho desitgen, fons per finançar-lo. 

Consulteu les bases de participació tant de creadors com d’empreses productores audiovisuals i els avantatges que us ofereix aquesta jornada professional del Cerdanya Film Festival.

Procés d’inscripció

Creadors

Per a guionistes, directores i directors i productors i productores júnior (amb menys de 5 anys des de la seva constitució com a societat), que tinguin un projecte en desenvolupament i busquin productora sènior per rodar i produir el projecte.

El termini d’entrega de projectes tanca el 30 de juny

Descarrega’t les Bases per veure els requisits i inscriu-te a través del formulari adjuntant tots els documents en una carpeta comprimida .zip 

Cerdanya Film Festival - Links - Mentoring - Pitching
Links 1
Procés d’inscripció

Productores

Per a productores audiovisuals (amb més de 5 anys des de la seva constitució), empreses constituïdes de cinema, televisió, transmèdia, crossmèdia, multiplataforma i productors i productores sènior que, a títol individual, vulguin ajudar els projectes a contactar amb la indústria, produir-los o tutoritzar-los.

Feu la inscripció per tal d’assistir als Pitchings per valorar la possible producció d’algun dels projectes exposats i fer ús d’un espai de networking exclusiu per les productores, on podreu crear sinèrgies i avaluar les peces presentades als Pitchings. 

Pitchings

Els projectes seleccionats es presentaran davant dels mentors i les productores audiovisuals a Puigcerdà, dins de la programació del CFF, entre els dies 1 i 7 d’agost de 2022, de 10h a 14h.

 

Consulta els projectes seleccionats i premiats a l’edició 2021

ICAA - Cerdanya Film Festival
Links 2
Links 3
Links 4