LAKE OF HAPPINESS

Aliaksei Paluyan
BIELORÚSSIA / ALEMANYA
29 MIN
FICCIÓ, COMÈDIA

Fitxa tècnica

Títol Int.  Lake of happiness

Direcció: Aliaksei Paluyan

Guió: Aliaksei Paluyan

País: Alemanya

Any: 2019

Duració: 29 minuts

Idioma: Alemany

Genères: Ficció / Comèdia

Sinopsi

En un petit llogaret bielorús, la Jasja, una nena de 9 anys, ha d’enfrontar-se amb la mort de la seva mare. El seu pare decideix enviar-la a un orfenat. Però un dia ella decideix fugir, a casa seva.

Premis

Cerdanya Film Festival - Llorers - Premiats - Palmarès 2020
11è Cerdanya film festival 2020

Premi millor direcció

Cerdanya Film Festival - Llorers - Premiats - Palmarès 2020
11è Cerdanya film festival 2020

Premi millor guió

Director

Aliaksei Paluyan

Aliaksei Paluyan va néixer el 1989 a Baranovitchi, a la República de Bielorússia. En aquella època Bielorússia formava part de la Unió Soviètica.

El 2012 es va graduar a la Universitat Estatal d’Informàtica i Radioelectrònica de Bielorússia amb una llicenciatura en enginyeria i informàtica.

Durant aquest temps, Aliaksei va desenvolupar un fort interès per la cinematografia i el 2012 va començar els seus estudis acadèmics a l’Acadèmia d’Art de Kassel en el camp de Comunicació Visual, especialitzada en cinema i televisió per la professora Yana Drouz. Aliaksei Paluyan treballa com a director de documentals i pel·lícules de ficció.

El primer documental creatiu d’Aliakseis, COUNTRY OF WOMEN, va participar al Concurs Internacional del prestigiós Festival de Cinema de ZagrebDOX i va guanyar el premi “Per l’adhesió als ideals morals en l’art cinematogràfic” al Listapad de Minsk IFF. COUNTRY OF WOMEN es va mostrar al Festival de cinema i vídeo documental MakeDox i Kassel.

El 2019, el seu curtmetratge de ficció LAKE OF FELICITAT (coproducció Espanya, Bielorússia i Alemanya) va tenir la seva estrena mundial a Clermont-Ferrand ISFF i seleccionat a Palms Springs ISFF, Odense ISFF, Hof IFF.

Comparteix

Back to list

Altres films