SMARTFilms - Concurs de rodatge transmèdia en 48h

Els equips tenen 48h per crear, rodar i editar el seu curtmetratge i dissenyar la seva acció transmèdia.

Es poden presentar curtmetratges de més de 60 segons i menys de 20 minuts.

El Cerdanya Film Festival convoca una nova edició de SMARTFILMS, concurs transmèdia de rodatge en 48h.

SMARTFILMS és un joc, un espai on el més important és la convivència i estar en contacte amb altres persones que comparteixen la nostra passió pel cinema en un entorn natural com és la comarca de la Cerdanya.

Si t’agraden les emocions fortes, conèixer altra gent del sector, fer cinema amb els teus amics, fugir de la calor estiuenca i passar un cap de setmana de bogeria cinematogràfica, SMARTFILMS és la teva activitat!

El concurs

SMARFILMS és un concurs de rodatges en 48h obert a cineastes, actrius, actors i tècnics de qualsevol procedència.

Els participants són reptats a idear, rodar i editar un curtmetratge en 48h durant el Cerdanya Film Festival en base a un tema i unes indicacions que es donaran a conèixer el dia 5 d’agost en una trobada presencial/online. S’han de tenir en compte dos elements: els curtmetratges han de contenir una part enregistrada amb un smartphone i han de tenir com a mínim un contingut transmèdia (en una plataforma online, com poden ser les xarxes socials, youtube o una pàgina web).

L’inici dels rodatges serà el dia 5 d’agost i s’haurà d’entregar el curtmetratge acabat el dia 7 d’agost a les 15h.

Totes les obres seran projectades el dia 7 d’agost a la tarda en una marató de curtmetratges, al Museu Cerdà de Puigcerdà.