Cerdanya Film Festival

Un festival proper, responsable i honest

Festival-Cinema-2017-73_foto-Gael-Piguillem
1. Associat a Catalunya Film Festival i a Costa Brava Girona Festivals
El Festival Internacional de cinema de Cerdanya és un festival associat a Catalunya Film Festival i a Costa Brava Girona Festivals amb un llarg recorregut i reconeixement dins del cercle audiovisual, tant a nivell nacional com internacional.
2. Mostra de referència del Pirineu
El programa inclou curtmetratges i llargmetratges, dels generes de ficció, animació, documental, sent un dels més amplis i complets de tot Catalunya. Som la mostra de referència del Pirineu i de la demarcació, punt de trobada transfronterer del talent emergent i les noves cinematografies.
3. Punt de trobada de professionals
Gaudim d’una llarga trajectòria que ens ha permès consolidar un format ambiciós, un lloc rellevant dins de la indústria audiovisual i un punt de trobada indispensable de professionals.
4. 15 dies per disfrutar del cinema
Enguany, es programaran 15 dies: 7 dies de laboratori i 14 dies de projeccions, amb 54 sessions, 150 films seleccionats i activitats paral·leles al certamen (tallers, activitats per professionals, etc). El festival presenta una estimació de participació de més de 4.000 persones en la projecció i unes 2.500 a les activitats adjacents.
Una experiència cinematogràfica única

13 anys de cinema a Cerdanya

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya - Cerdanya Film Festival arriba al doble dígit en ple creixement en tots els àmbits. En aquests anys hem convertit un petit festival de poble en un certamen de prestigi, cita obligada dels cineastes a l'estiu, en un dels projectes culturals més grans de la comarca de la Cerdanya.
Comptem amb un suport institucional fort que ens permet afrontar amb estabilitat un projecte cultural de qualitat centrat en les projeccions, les itineràncies a altres municipis, activitats per nens i joves, activitats per professionals i activitats de creació i desenvolupament de projectes.

La gran vall del Pirineu

La comarca de la Cerdanya és la vall més ampla i assolellada de tot el Pirineu. Els ceretans gaudim d’un entorn natural privilegiat, amb cims que assoleixen els 3.000 metres d’altura, aire pur, un clima suau a l’estiu i fred a l’hivern. L’ampli ventall de localitzacions, des dels cims pelats, a congostos fluvials i boscos de ribera; permet al visitant descobrir en clau cinematogràfica racons inspiradors i especials on dur a terme tot tipus de produccions.

Històricament, la comarca ha acollit diversos rodatges d’envergadura en quant a pel·lícules i sèries de ficció i és una localització habitual per les productores publicitàries. Un entorn incomparable, la gran vall de Pirineu.

gemma-coll-male-rZmwAMCQAJ4-unsplash

Cerdanya Film Festival és una iniciativa de:

Sobre Nosaltres | Cerdanya Film Festival 1
Sobre Nosaltres | Cerdanya Film Festival 2