Cerdanya Film Festival

Sobre Nosaltres 1
Sobre Nosaltres 2

Un festival proper, responsable i honest

Festival-Cinema-2017-73_foto-Gael-Piguillem
1. Associat a Catalunya Film Festival i a Costa Brava Girona Festivals
El Festival Internacional de cinema de Cerdanya és un festival associat a Catalunya Film Festival i a Costa Brava Girona Festivals amb un llarg recorregut de reconeixement dins del cercle audiovisual, tant a nivell nacional com internacional.
2. Mostra de referència del Pirineu
El programa inclou curtmetratges i llargmetratges, dels generes de ficció, animació, documental, sent un dels més àmplis i complerts de tot Catalunya. Aquest fet ens posiciona, sense cap mena de dubte, com la mostra de referència del Pirineu i de la demarcació, tant pel nombre de films rebuts (uns 3.000 cada any), com pel nombre de projeccions i activitats paral·leles que s’hi organitzen.
3. Punt de trobada de professionals
Gaudim d’una llarga trajectòria que ens ha permès consolidar un format ambiciós, un lloc rellevant dins de la indústria audiovisual i un punt de trobada indispensable de professionals.
4. 15 dies per disfrutar del cinema
Enguany, es programaran 15 dies: 7 dies de laboratori i 8 dies de projeccions, amb 54 sessions, 150 films seleccionats i activitats paral·leles al certamen (tallers, activitats per professionals, etc). El festival presenta una estimació de participació de més de 4.000 persones en la projecció i unes 2.500 a les activitats adjacents.
Una experiència cinematogràfica única

12 anys de cinema

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya arriba al doble dígit en ple creixement en tots els àmbits. En aquests anys hem convertit un petit festival de poble en un certamen de prestigi, cita obligada dels cineastes a l'estiu, en un dels projectes culturals més grans de la comarca de la Cerdanya. Comptem amb un suport institucional fort que ens permet afrontar, any rere any, millores en la logística de les projeccions; en portar el festival a altres municipis de la comarca; en l'atenció que prestem a l'espectador; en la realització de tallers, tant per a joves com per a nens; en la difusió del concurs i en la dotació dels premis.

La gran vall del Pirineu

La comarca de la Cerdanya és la vall més ampla i assolellada de tot el Pirineu. Els ceretanos gaudim d’un entorn natural privilegiat, amb cims que aconsegueixen els 3.000 metres d’altura, aire pur, un clima suau a l’estiu i fred a l’hivern. L’ampli ventall de localitzacions, des dels cims pelats, a congostos fluvials i boscos de rivera; permet al visitant descobrir en clau cinematográfica racons inspiradors i especials on dur a terme tot tipus de produccions.

Històricament, la comarca ha acollit diversos rodatges d’envergadura quant a pel·lícules, sèries de ficció i és una localització recurrent per les productores publicitàries. Un entorn incomparable, la gran vall de Pirineu.

gemma-coll-male-rZmwAMCQAJ4-unsplash