Tret de sortida al Laboratori de Creació Audiovisual del Cerdanya Film Festival

Aquest dimecres ha començat el Laboratori de Creació Audiovisual. 35 joves d’entre 18 i 35 anys s’han instal·lat avui a Cal Caló de Cortariu, al municipi de Bellver de Cerdanya.

Aquest dimecres ha començat el Laboratori de Creació Audiovisual. 35 joves d’entre 18 i 35 anys s’han instal·lat avui a Cal Caló de Cortariu, prop de Bellver de Cerdanya, per iniciar el procés de creació de curtmetratges. En arribar a Puigcerdà se’ls ha fet un test ràpid de coronavirus per assegurar el seu estat de salut òptim: tots han donat negatiu.

El Laboratori té com a objectiu la creació de curtmetratges col·laboratius en un espai d’experimentació i d’intercanvi de coneixements entre gent que s’inicia en l’audiovisual i gent experimentada. S’inspira lliurement en el moviment internacional Kino Kabaret i busca dinamitzar i crear sinèrgies entre els propis participants. A més a més, Cal Caló es convertirà aquests dies en la sala 3 del Festival de Cinema de Cerdanya: els participants podran gaudir de tres sessions de 24 curts, en total, en un entorn immillorable.

L’edició de l’any passat va comptar amb trenta participants que van elaborar cinc curts, dos dels quals han estat guardonats en festivals de cinema. Diversos participants de l’edició del 2019 repetiran enguany.

El festival encara el cap de setmana amb plats forts. Demà dijous tindrà lloc la projecció del llargmetratge “Cordes”, a les 19.30h, i la segona sessió infantil a les 20h, a la sala 2. Divendres, a les 19.30h es projectarà “Sense sostre”, dirigida per en Xesc Cabot i en Pep Garrido i a les 21.30h hi haurà una sessió de curts de terror. Com a cloenda, el dissabte 8 el públic podrà votar el seu curt preferit de la sessió de les 21.30h.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival soci de Catalunya Film Festivals i de Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport institucional i finançament de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Diputació de Girona, l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC), la Direcció General de Política Lingüística, la Diputació de Lleida, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i l’Ajuntament de Puigcerdà i està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission.

Back to list